info@karafarin365.ir
درباره ی پروژه
با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد : نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود ۵۰ % و در مرغ حدود ۲۵ % است .کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است . پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد . سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود ۵۰ گرم بعد از ۶ تا ۸ هفته به حدود ۴۰ برابر وزن خود خواهد رسید . ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب ۲ تا ۲/۲ و در گوساله و گاو بین ۶ تا ۹ % متغیر است .
- مشتری عظیم ائمه دوست
- تاریخ 30 شهریور ۱۳۹۷
- آدرس گیلان ، صومعه سرا
- میزان اشتغالزایی ۱۰ نفر
- دسته بندی مطالعات امکان سنجی و طرح توجیهی
مجری پروژه
عظیم ائمه دوست از فعالان اقتصادی شهرستان صومعه سرا در قریه کتمجان یوسفعلی می باشد که در نظر دارد به موجب پروانه تاسیس پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۵۰۰۰۰ هزار قطعه در زمینی به مساحت ۱۳۰۰۰ مترمربع زمینه تامین مواد پروتئینی مورد نیاز و اشتغال فارغ التحصیلان رشته دامپروریو روستائیان را فراهم نماید.
دانش فنی
از آنجائی که یکی از اهداف مهم پرورش دهندگان طیور کوتاهنر نمودن زمان پرورش با حداکثر رشد و حداقل هزینه می باشد ، فراهم نمودن جیره غذائی بالانس شده جهت برطرف ساختن نیاز های ویتامینی و معدنی امری اجتناب ناپذیر می باشد ، لذا کنسانتره غذائی طیور که مجموعه ای از مواد اصلی موردنیاز جوجه های گوشتی بوده و با بهره گیری از علم تغذیه و جدیدترین اصول فن آوری تغذیه تهیه گردیده است ، این امکان را به کلیه پرورش دهندگان میدهد تا با مصرف آن و تنها با افزودن غلات و کنجاله سویا حداکثر بهره را ببرند .
نتیجه
برای پرورش جوجههای گوشتی، جوجههای یکروزه از مرغ مادر گوشتی و جوجهکشیها خریداری شده و سپس به مرغداری منتقل میشود. به علت پرورش سریع جوجههای گوشتی که در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم میرسند، برنامههای پرورشی، تغذیهای و بهداشتی به خصوصی در گلههای پرورشی صورت میگیرد به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست. محل مزرعه پرورش طیور باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای پرورش دام و طیور کم باشد و همچنین با مراکز مرتبطی مانند جوجهکشی، کشتارگاهها، مراکز فراوری ضایعات و پسماندهای دام و طیور و حتی واحدهای کشاورزی و خصوصاً گلخانهای که از فضولات دام و طیور به عنوان کود استفاده میکنند و میتوانند موجب انتقال عوامل بیماریزا شوند دارای فاصله مناسب باشند.
۲۴ ساعت قبل از ورود جوجهها به سالن باید محل تخلیه جوجهها گرم شود. دمای مناسب جهت ۴۸ ساعت اول زندگی جوجهها ۳۲ درجه سانتیگراد در ارتفاع ۳۰ سانتیمتری از کف سالن میباشد. همچنین باید رطوبت کافی ۵۵ تا ۷۰ درصد نیز طی دوره پرورشی تأمین شود. جوجهها همیشه باید به آب تازه و تمیز دسترسی داشته باشند. منبع تأمین آب مصرفی یک مرغداری معمولاً چاه آب، مخزن ذخیره آب یا در مواردی لولهکشی آب تصفیه شهری میباشد ولی به هر حال آب باید در یک منبع یا تانک بزرگ ذخیره شود. جهت تأمین فشار مناسب آب، تانک آب باید در محل مرتفعی مستقر گردد.