مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه: کارگران ستون فقرات توسعه پایدار و محور اصلی جهش تولید هستند



به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، «مختار احمدی» در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه با بیان اینکه کارگران ستون فقرات توسعه پایدار جامعه و در واقع محور اصلی جهش تولید هستند، گفت: در راستای بالابردن ظریب ایمنی و بهداشت کار و با انجام بیش از ۹ هزار مورد بازرسی کار در سطح کارگاه های مشمول قانون کار، ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار استان کاهش یافته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای ۷۵ کارگاه اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت: این موضوع در راستای برقراری عدالت فردی و منتج شدن اکثر کارگران از مزد و مزایای طرح های طبقه بندی مشاغل در استان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه نرخ بروز حوادث شغلی نیروی کار در دولت سیزدهم در کشور ۱4 درصد کاهش یافته است، افزود: با انجام ۹ هزار مورد بازرسی ادواری، موردی و بررسی حادثه، توسط بازرسین کار استان، خوشبختانه در استان کرمانشاه ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار، کاهش داشته است.

احمدی به استقرار نظام های حقوقی و قضایی در قالب هیات های تشخیص و حل اختلاف به منظور رسیدگی به اختلافات کارگری و کارفرمایی با تاکید بر حاکمیت بخشیدن به رویه سازی در حل اختلاف اشاره کرد و گفت: با استقرار ۳۲ مرجع رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی و با صدور ۷ هزار رای توسط مراجع حل اختلاف, خوشبختانه ۳۰ درصد از آرا صادره به صورت سازشی بوده است.

وی به طراحی و استقرار سامانه جامع روابط کار و الکترونیکی کردن خدمات مربوطه در راستای تسریع خدمت به جامعه کار و تولید اشاره و اظهار کرد: تمامی مراحل رسیدگی به پرونده های اختلافات کارگری به صورت الکترونیکی است و در سال گذشته ۷ هزار و ۵۰۰ درخواست در استان کاملا الکترونیکی وصول شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه  سخنرانی به رشد ۳ و نیم درصدی تعداد شاغلین در تعاونی ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با ایجاد ۵۶ شرکت تعاونی , تعداد ۱ هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی توسط این تعاونی ها در استان ایجاد شده و امروز تعداد شاغلین در تعاونی های استان به بیش ۵۰ هزار فرصت شغلی رسیده است.

وی به تشکیل شورای توسعه تعاون در سال گذشته به ریاست استاندار اشاره کرد و گفت: تعاونی های استان در سال گذشته توانستند ۶۳ میلیون دلار صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه داشته باشند که علاوه بر فروش محصولات خود، توانستند باعث ارزآوری به کشور را داشته باشند.

احمدی در ادامه به پیاده سازی نظام جامع اطلاعات بازار کار و ایجاد سامانه جستجوی شغلی در کشور اشاره کرد و گفت: با ایجاد سامانه جستجوی شغلی در سال گذشته, ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت نام شده در سامانه، توسط واحد‌های اقتصادی استان بکارگماری شدند.

وی به اشتغال حمایتی از بنگاه های خرد و کوچک در حوزه مشاغل خانگی و روستایی اشاره کرد و افزود: در حمایت از این مجوزها ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان با پیش بینی ۱۵۰۰ فرصت شغلی جذب شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه به جذب ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زا در استان اشاره و تاکید کرد: این تسهیلات از منابع مختلف اعتباری از قبیل , بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه, بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه, تسهیلات ویژه سفر ریاست جمهوری, تسهیلات مشاغل خانگی و دیگر منابع اعتباری اشتغال زا در استان بوده است.

وی در پایان از برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه متنوع فرهنگی ورزشی و جشن های کارگری در بنگاه های اقتصادی در استان در هفته کارگر اشاره کرد و گفت: برگزاری مراسم های مختلف در شأن و منزلت کارگران کمترین کاری است که در استان انجام خواهد شد و انتظار داریم کارفرمایان هم در شأن قشر شریف کارگر, بیشترین حمایت ها را داشته باشند.

به مناسبت گرامیداشت هفته کارگر، همزمان با مرکز استان در کلیه شهرستان های تابعه استان، روسای ادارات شهرستانی سخنران پیش از ایراد خطبه های نماز جمعه بودند.



منبع

یک نظر بگذارید